Vissa människor gillar att städa

Vissa människor gillar att städa, men det finns många som hellre skulle ägna sin fritid åt andra saker. Tillhör du den andra kategorin? I så fall kanske det är värt att fundera på att hyra in städhjälp. Med RUT-avdraget blir det inte så dyrt. Idag råder betydande konkurrens på städmarknaden, men företagen skiljer sig en hel del i pris och i kvalitet på utfört arbete.

Om du vill vara säker på att få bra städning till rimligt pris kan du alltid vända dig till Rent Hemma, ett välrenommerat städföretag med gedigen erfarenhet i branschen. Mer information hittar du på företagets hemsida, www.renthemma.se.

Rent Hemma har Stockholm som bas och accepterar alla uppdrag som kan nås via kollektivtrafiken. Varför lägga en stor del av din fritid på hushållsarbete? Vore det inte skönt att ägna den tiden åt hobbys eller åt att umgås med vänner och bekanta.

Rent Hemma har hjälpt mer än tusen hushåll och kundkretsen växer stadigt. Du behöver inte bestämma dig med en gång. Om du vill testa städhjälp så är det inga problem. Rent Hemma erbjuder teststädning för endast 99 kronor i timmen. Tillfället kan du boka direkt på hemsidan, http://www.renthemma.se/hemstadning-i-stockholm/.

Hör gärna av dig till Rent Hemma om du har frågor om tjänster och erbjudandet. Ring 08-120 509 10 eller skriv till info@renthemma.se. Rent Hemmas medarbetare har gedigen erfarenhet. Ingen skickas ut på uppdrag utan den kunskap som krävs.

Samtliga medarbetare genomgår en grundlig utbildning, som omfattar både städteknik och materialkunskap. Vi skräddarsyr våra tjänster efter kundens önskemål. Med Rent Hemma blir det rent hemma!

Related posts:

  1. fräscht och städat hem efter en arbetsam dag?
  2. Många av oss gillar att laga mat,
  3. Visste du att vissa former av friskvård är avdragsgilla?