Så tar du dig ut i Europa och till de största fotbollsfesterna.

Har det blivit dags att unna sig något extra? Kanske dags att boka in en resa? Gillar du sport? Då kan du med fördel kolla i den svenska arrangören av sportresor, LA Travel. Med LA Travel så tar du dig ut i Europa och till de största fotbollsfesterna.

LA Travel arrangerar reser till Serie A, Bundesliga, La Liga och Premier League.

Förutom ligamatcher kan LA Travel även ordna med biljetter till flera cuper, däribland självklart Champions League. Tack vare sitt omfattande kontaktnät så kan LA Travel än ofta fixa biljetter till matcher som officiellt är utsålda.

LA Travel har verkat i branschen sedan 2003 och har knutit till sig idrottsprofiler, som ger en VIP-känsla på resorna. Och att resenärerna gillar LA Travel råder det knappast något tvivel om. Företaget har en kundnöjdhet som ligger på 97 procent. Det talar onekligen sitt eget tydliga språk.

Att åka ut i Europa tillsammans med LA Travel är alltid ett nöje – och även ett tryggt sådant. För när du bokar din resa med LA Travel så gäller rese- och prisgaranti. Glöm inte heller att LA Travel har en mycket bra supportavdelning, som du alltid kan ringa före, under och efter resan ifall du skulle ha några spörsmål att ventilera. 24-timmar jourservice av företagets egna resespecialister erbjuds.

LA Travel erbjuder också mycket mer än bara fotbollsresor. Den svenska sportreseföretaget kan också ta dig till Nordamerika, för att kolla på NHL och NFL. Vidare arrangerar LA Travel även Formel 1-resor. Förutom sport kan du och ditt företag även anlita LA Travel för att sy ihop olika kick-offer och event. Mer information om LA Travels resor hittar du på företagets webbplats, latravel.se. Där hittar du även allt du behöver veta om villkor för resan. Läs mer om olika fotbollsresor här

Related posts:

  1. Hur man sätter ord på den första stora kärleken