I alla tider tycks människor ha lekt med dockor

I alla tider tycks människor ha lekt med dockor. Arkeologer har hittar miniatyrer av olika slag i egyptiska gravar som dateras ända tillbaka till 2000 f. v. t. Dessa var naturligtvis väldigt enkla och konstruerades av olika naturmaterial.

Idag finns dockor i form av människominiatyrer, hominider (några exempel är karaktärerna i Sesame Street) och djur. Dockor är både leksaker och dekorationer, souvenirer och samlarobjekt. Hos Lekexperten – du hittar oss på Lekexperten.se– hittar du en mängd dockor och tillbehör till väldigt fördelaktiga priser.

Hos Lekexperten hittar du inte bara en bred uppsättning Barbie-dockor – exempelvis modellerna Killkompis Blond och Killkompisbrunett – men även ett flertal av de populära så kallade Monster High-dockorna. Här finns även kläder till dockor, dockvagnar, dockresväskor och mycket annat. Surfa in på Lekexperten.se och ta en titt på alla de olika dockorna med tillbehör.

En med dockan besläktad leksak är actionfiguren. Lekexperten erbjuder bland annat tuffa Teenage Mutant Ninja Turtles och Spiderman. Dockor och actionfigurer främjar ofta barns kreativitet. Genom leken hittar de på historier och scenarier som de placerar figurerna i. Läs mer om på http://www.lekexperten.se/lego/!

När du beställer hos www.lekexperten.se kan du räkna med snabba leveranser, i normala fall 1-2 dagar. Om din beställning kommer in före klockan 13:00 en vardag så skickas varan samma dag. För frakt tillkommer ett schablonbelopp – 69 kronor för privatpersoner och 99 kronor för företag.

Det lönar sig således att beställa mycket de gånger man beställer. Leksaker förgyller vardagen för barn i alla åldrar. Hos Lekexperten.se köper du spännande leksaker till bra pris!

Related posts:

  1. Vissa människor gillar att städa
  2. Alla typer av hotellbokningar