Handplockade professionella seglarkläder och seglartillbehör

Seglarshoppen erbjuder sina kunder handplockade professionella seglarkläder och seglartillbehör som levereras snabbt. Om du postar din beställning på förmiddagen så skickar företaget den redan samma dag.

Att segla innebär ett aktivt liv där du är utsatt för vind och vatten. Då gäller det att ha kläder som klarar de tuffa förhållanden som livet på en båt kan innebära. Alla de kläder som säljs hos Seglarshoppen är gjorda för att stå emot de förhållandena.

Seglarshoppen har noggrant valt ut de varumärken som de erbjuder utifrån att de ska hålla vid de tuffa förhållanden som segling innebär. Exempel på varumärken som finns att köpa hos Seglarshoppen är Pelle PGill, Sail Racing, Helly Hansen och Musto

Många av de här varumärkena har grundats av just seglare. Ett exempel är Musto som grundades 1965 av Keith Musto, en olympisk seglare men även ingenjör. Han ville ändra på att segling alltid innebar att man skulle bli blöt. Som en följd av det utvecklade Musto ett klädsystem med tre lager för seglare.
Hos Seglarshoppen kan du både köpa tekniska Mustoplagg för oceansegling så väl som kläder för fritidssegling i kustnära områden. Du kan bland annat köpa seglarbyxor, pikétröjor och t-shirts.

Något av det viktigaste för livet på däck är ett bra sjöställ som tål det hårda slitage segling innebär. Alla de sjöställ som säljs på Seglarshoppen lever upp till de hårda kraven. Samtidigt tummar de inte på bekvämligheten. Moderna sjöställ är idag inte bara täta utan kan också andas för att seglingen skall bli en behaglig upplevelse.

Gå in på Seglarshoppen redan idag för att botanisera bland deras stora utbud av sjöställ och andra seglarkläder. Här kan du vara säker på att du får seglarkläder av god kvalitet. Seglarshoppen har också som mål att vara prisvärda för dig som kund. De strävar efter att hålla priserna nere utan att tumma på sina produkters kvalitet.

No related posts.