Dränering, en Gemensam insats

Inför Global/Miljö medvetande-veckan satte rådet upp en städgrupp som skulle mötas och städa varje lördag. Elever, föräldrar och till och med pensionärer samarbetade. Vi städade gemensamt parker, gator och runt den närbelägna skolan. Alla bidrog med sin del till arbetet.

När det kom till städning på gatorna, var det svårare än vi trodde. Dräneringen var igensatt så illa så inte undra på att varje gång som det regnade, om så bara ett par timmar, började gatorna översvämmas. Föräldrarna hade börjat oroa sig för sin familjs hälsa. Så vi tänkte att vi skulle ha ett möte för att lösa problemet.

På mötet, gav alla sina synpunkter. Några av idéerna var mer hjälpsamma än de andra. Men, det var ett förslag som stack ut från resten. Organisationens kassör hade hört om dränering.eu. Vi beslutade oss för att ge det ett besök. Webbplatsen var bra och informativ och den gav oss rätt sorts branschfolk till ett mycket rimligt pris. Vi anlitade ett bra dräneringsteam utan besväret med att faktiskt gå ut och söka upp dem. Allt vi behövde göra var att fylla i formuläret och vi var klara. På bara ett musklick, visste vi vilken dräneringtjänsteleverantör vi skulle anställa.

Det är bra att samhällets tjänstemän tog detta initiativ. Det är synd bara att vi inte gjorde det tidigare. Trots detta är vi mycket tacksamma för det team som vi anlitade för jobbet, de gjorde ett mycket bra jobb. Och det är bättre sent än aldrig, eller hur?

No related posts.