Behöver du boka in ett båtlyft?

Behöver du boka in ett båtlyft? Om du är båtägare, hemmahörande i Stockholm, kan du med fördel vända dig till Djursholms båtvarv. Det anrika familjeföretaget har funnits i 90 år. Således kan du vara säker på att din båt är i trygga händer, när du anlita Djursholms båtvarv.

Bra att känna till är att Djursholms båtvarv erbjuder lyft för både motorbåtar, såväl som segelbåtar. Företaget, som tillämpar fast pris, gör det möjligt för dig att välja mellan flera olika typer av lyft. Dessa är besiktningslyft, tvåvägslyft eller lyft för bottentvätt.

Att boka båtlyft hos Djursholms båtvarv går mycket snabbt. Allt du behöver göra är att surfa in på företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se, och väljer ut en dag och tid när du vill få tjänsten utförd. Därefter så slutför du din bokning. Enklare än så kan det knappast bli att boka in ett båtlyft.

Att Djursholms båtvarv är effektiva råder det knappast någon tvekan. Personalen är snabb på att återkoppla. Och du kan alltid känna att din båt får största möjliga omtanke och kärlek.

Förutom båtlyft så kan Djursholms båtvarv erbjuda ett mycket stort antal tjänster, såsom motorservice för både inombordsmotorer och utombordare, drevservice, felsökning, tvättning och polering. Vidare kan du också vinterförvara din båt hos Djursholms båtvarv.

Har du några frågor som rör båtlyftet eller bokningen av detsamma? I så fall så ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till Djursholms båtvarv. Mejladressen till företaget är info@djursholmsbatvarv.se och telefonnumret är 08-755 19 09. På företagets hemsida finns även en användarvänlig chattfunktion.

Djursholms båtvarv Stockholm, grundat av båtkonstruktören C.A. Fagerman, ligger på ön Stora Skraggen utanför Djursholm. På bara fem minuter är du vid Framnäsviken och på en kvart i Stockholms city.

Related posts:

  1. Boka en fotbollsresa
  2. Behöver du magasinera dina tillhörigheter?